Nalazite se na:

Prevencija narkomanije u školama

15. novembra 2018. godine održano je edukativno predavanje za nastavno osoblje. Tema je bila "Prevecija narkomanije u školama".


Prevencija narkmanije u školama

15. novembra 2018. godine održano je edukativno predavanje za nastavno osoblje. Tema je bila "Prevecija narkomanije u školama".


34. Zimski susreti učitelja 5.3.2018.

 

U našoj školi 5.3.2018. održani su zimski susreti učitelja u organizaciji Udruženja zrenjaninskih učitelja

Na 34. zimskim susretima učestvovalo je 240 polaznika (učitelji, nastavnici, stručni saradnici, direktori, vaspitači) iz Srednjobanatskog okruga

Realizovano je 8 radionica. Predavači i autori seminara su iz: Beograda, Novog Sada, Valjeva, Velikog Gradišta, Smedereva, Leskovca, Jagodine...


Opširnije: 34. Zimski susreti učitelja 5.3.2018.

NTC sistem učenja

U našoj školi započeo je NTC sistem učenja.Radionice su osmišljene od strane autora NTC programa Ranka Rajovića i Uroša Petrovića.Radionice sprovode članovi NTC tima.U našoj školi radionice  vodi učiteljica Gordana Mićić.Ovaj sistem učenja utiče na podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti,poboljšava koncentraciju i pažnju,razvija brzinu razmišljanja,povezivanja i zaključivanja i pravovremeno uočavanje darovitih učenika i podsticanje razvoja njihove darovitosti.


Seminar "Interaktivna tabla u nastavi"

Centar za razvoj nauke i tehnike u našoj školi je organizovao akreditovani seminar za direktore pod nazivom „Interaktivna tabla u nastavi“.Jedan od načina da se u nastavu uvede interaktivnost,da se dodatno motivišu učenici prilikom sticanja novih znanja jeste upotreba interaktivne table.Interaktivna tabla omogućava nastavniku da odgovori na potrebe savremene nastave i dobar čas učini još boljim.


Copyright JC-Zrenjanin, 2013