Nalazite se na:

Svetosavska zahvalnica školske 2014.

Da bi smo u ovom vremenu velikih  izazova i pošasti odgovorili na najbolji način, a da bi smo na današnji sveti dan bili dostojni svoga postojanja i dokazali da škola i roditelji đaka ne mogu jedni bez drugih, zajedno smo četiri godine išli ka istom cilju: vaspitanju dece u duhu svetosavlja.

 

 

Zajedničkim radom idući istim putem trudili smo se da decu ne učimo šta ne treba raditi već da ih slogom i svojim delom pokažemo šta i kako treba raditi.


Svi znamo da su roditelji prvi uzor svojoj deci, a kasnije i mi nastavnici, otuda i svest o našem zadatku mora biti veća.

 

Moj uzor je danas ovde sa nama. I svoje đake učim kao što je ona mene učila, da su učenje , takmičenje i nagrade značajne ali ne i presudne da bi smo bili ljudi.

Učila nas je svojom dobrotom da budemo ljudi, da dajemo sebe i od sebe sve sa puno ljubavi, što ona i danas čini.

Hvala ti draga Ljibice

Hvala ti moja učiteljice.

 

Sigurna sam da si srećna i ponosna , kao što sam i ja danas srećna i zahvalna za ljubav nesebičnost i humanost mojih đaka i njihovih roditelja koji su u ovom teškom vremenu kada ih je mnogo ostalo bez posla od svog malo , izdvojili to malo, da bi dali nekome kome to znači mnogo.

Tako smo svi dobil mnogo.

Hvala vam što ste za ove četiri godine usrećili mnoge porodice, ustanove, učenike a na današnji dan obezbedili godišnju stipendiju za jednog učenika srednje škole.

Zahvaljujem se dragim prijateljima, kolegama i našem direktoru na podršci moje ideje da se osnuje Svetosavski fond  o.š. Dr.Jovan Cvijić sa jednim ciljem , a to je finansijska pomoć dobrim učenicima naše škole.

Fond je otvoren za sve ljude dobrog srca koji žele da pomognu učenicima naše škole.

 

                                                                       

     

                                                                                        Mr  Jasmina  Luko

                                                                                   Profesor razredne nastave

 

Copyright JC-Zrenjanin, 2013