Nalazite se na:

V1R7UEln4 s7v4rnost

 

Učenici II-2 odeljenja imali su zadovoljstvo da se druže sa bibliotekarima Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" u našoj školi. Tim koji su činili : Tatjana Tabački, Andrej Jakovljev i Nenad Dajić su na veoma originalan način održali učenicima radionicu pod nazivom "V1R7UELN4 S7V4RNOST" - digitalno nasilje. 

Učenici su bili sjajni i veoma kooperativni. Biblioteka ih je nagradila poklonom za saradnju, Zbirkom pesama Ljubivoja Ršumovića, blokčićima i hemijskom olovkom. Na kraju su dobili i diplome za učešće u radionici o nasilju.


Opširnije: V1R7UEln4 s7v4rnost

Konkurs povodom Dana škole Vuk Karadžić

  Učenica III 4 Tamara Berkesel,osvojila je 2.mesto na konkursu škole Vuk Karadžić organizovanom povodom dana škole. Bravo Tamara!


Promocija Kulturnog centra "Svetozar Marković", Zrenjanin

 

 

Učenici od prvog do četvrtog razreda prisustvovali su promociji ansambla "Svetozar Marković" koja je održana u školskoj sali. Naši mališani su uživali u muzici i igri iskusnih folklorista koji su ih oduševili.

Na kraju su podeljeni flajeri za upis u ansambl, a interesovanje je bilo izuzetno veliko.


Opširnije: Promocija Kulturnog centra "Svetozar Marković", Zrenjanin

U poseti Savremenoj galeriji

 

 

Učenici četvrtog razreda su sa učiteljicama Zdenkom Vuković, Jasminom Luko i Ljiljanom Kalember posetili Savremenu galeriju u Zrenjaninu. Učenici su aktivno učestvovali u radionicama koje su bile vezane za različite projekte. Na fotkama možete videti delić radne atmosfere.


Opširnije: U poseti Savremenoj galeriji

Konkurs zavoda za javno zdravlje

 

Učenici nižih razreda učestvovali su na konkursu Zavoda za javno zdravlje, Zrenjanini osvojili brojne nagrade. Čestitamo !!!

Više fotografija na našoj FACEBOOK stranici


Naši učenici u "Noći istraživača 2017."

Резултат слика за noć istraživača 2017

U organizaciji Visoke tehničke školu strukovnih studija iz Zrenjanina održana je sedma po redu "Noć istraživača". Našu školu predstavljali su učenici 3-1 odeljenja sa učiteljicom Ljiljanom Krstić Jovanov i učenici 3-3 odeljenja sa učiteljicom Ljiljanom Kalember.

U okviru "Noći istraživača" održan je i kviz gde su našu školu predstavljali učenici: Ljubomir Bajić, Nebojša Malenić i Tijana Eminovski čiji je mentor bila nastavnica fizike Biljana Tankosić. Ostvarili su veliki uspeh osvajanjem drugog mesta.


Opširnije: Naši učenici u "Noći istraživača 2017."