Nalazite se na:

U poseti Savremenoj galeriji

 

 

Učenici četvrtog razreda su sa učiteljicama Zdenkom Vuković, Jasminom Luko i Ljiljanom Kalember posetili Savremenu galeriju u Zrenjaninu. Učenici su aktivno učestvovali u radionicama koje su bile vezane za različite projekte. Na fotkama možete videti delić radne atmosfere.


Opširnije: U poseti Savremenoj galeriji

Promocija Kulturnog centra "Svetozar Marković", Zrenjanin

 

 

Učenici od prvog do četvrtog razreda prisustvovali su promociji ansambla "Svetozar Marković" koja je održana u školskoj sali. Naši mališani su uživali u muzici i igri iskusnih folklorista koji su ih oduševili.

Na kraju su podeljeni flajeri za upis u ansambl, a interesovanje je bilo izuzetno veliko.


Opširnije: Promocija Kulturnog centra "Svetozar Marković", Zrenjanin

Naši učenici u "Noći istraživača 2017."

Резултат слика за noć istraživača 2017

U organizaciji Visoke tehničke školu strukovnih studija iz Zrenjanina održana je sedma po redu "Noć istraživača". Našu školu predstavljali su učenici 3-1 odeljenja sa učiteljicom Ljiljanom Krstić Jovanov i učenici 3-3 odeljenja sa učiteljicom Ljiljanom Kalember.

U okviru "Noći istraživača" održan je i kviz gde su našu školu predstavljali učenici: Ljubomir Bajić, Nebojša Malenić i Tijana Eminovski čiji je mentor bila nastavnica fizike Biljana Tankosić. Ostvarili su veliki uspeh osvajanjem drugog mesta.


Opširnije: Naši učenici u "Noći istraživača 2017."

Bezbedno ponašanje u saobraćaju

U utorak 26. septembra 2017. godine našu školu su posetili predstavnici saobraćajne policije Zrenjanin. Tom prilikom đacima prvacima su održali predavanje o njihovom ponašanju u saobraćaju, pravilima koje treba da poštuju kao učesnici u saobraćaju, kako bi bezbedno dolazili i odlazili iz škole.

Prvaci su bili zainteresovani, pažljivi i spremni da pažljivo učestvuju u razgovoru i postavljaju pitanja.


Opširnije: Bezbedno ponašanje u saobraćaju

Trka za srećnije detinjstvo “Uz prijatelјe nikad nisi sam”

U Aviv Parku Zrenjanin u saradnji sa Gradskom upravom grada Zrenjanina, Sportskim savezom grada Zrenjanina, Crvenim krstom, Savezom za školski sport već po drugi put, u subotu, 23. septembra 2017. godine, održana je humanitarno-sportska manifestacija “Trka za srećnije detinjstvo”, a u cilјu promocije sporta i zdravog načina života i odrastanja.


Opširnije: Trka za srećnije detinjstvo “Uz prijatelјe nikad nisi sam”